BEVRIJDINGSDAG Kerkrade

Zondag 5 mei

INSCHRIJVING GESLOTEN

aantal deelnemers: 27  /  voertuigen: 14

Dit jaar zullen we onze eigen evenementen organiseren en, in samenwerking met andere organisaties, deelnemen aan festiviteiten die de bevrijding van ons land herdenken. Omdat er veel geregeld moet worden, is het van belang dat we vroegtijdig starten met de inschrijving. Het is de kans voor onze Old Hickory HMCC vereniging om onze collecties te laten zien maar ook onze waardering te tonen voor degenen die hebben gestreden voor onze vrijheid. We moedigen alle leden aan om deel te nemen aan dit initiatief. Wij hopen op goed weer en een grote opkomst van onze leden om van dit evenement een geslaagde en gezellige gebeurtenis te maken.

Deze dag starten we met een mooie  tourrit vanuit het Old Hickory Plein in kerkrade door het mooie mergelland waarna we een tussenstop maken in Parc Imstenrade een korte static display wordt gegeven en wij een lunch krijgen aangeboden. Daarna vertrekken we naar het centrum van Kerkrade waar we ook een static display verzorgen.

In het centrum van Kerkrade zal ook een ceremonie plaatsvinden georganiseerd door de oranje vereniging. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om te genieten van een drankje bij Cafe A jenne sjlaagboom die als 40-45 stijl wordt uitgedost.

Programma:

(PS denk aan een stuk karton of plastic voor onder de auto zodat er geen oliesporen achterblijven op de Markt in Kerkrade)

09:00 uur vertrek colonne vanuit Old Hickory Plein Kerkrade 

11:30 -13:30 uur Parc Imstenrade  Static display en Lunch

13:30 - 14:30 Rit naar Kerkrade Centrum 

14:30 -17:00 uur Static display Kerkrade Centrum incl. drankje in a jenne sjlaagboom  jaren 40-45 stijl.

15:00 Ceremonie Kerkrade centrum Oranje Verening met jeugdharmonie , Floor Bosman en veteranen.