Monumenten rit met NAIL

18 Augustus 2024

Het Nederlands Amerika Instituut Limburg (NAIL) is een onafhankelijke organisatie die de betrekkingen tussen burgers van Nederland, de Verenigde Staten van Amerika en andere NAVO-landen bevordert. Het richt zich op de provincie Limburg en de Euregio. Het werd opgericht in 1952 en is tot op de dag van vandaag sterk dankzij de bijzondere band tussen Limburg, de NAVO-landen en vooral de Verenigde Staten van Amerika.

Vorige week heeft het Nederlands Amerika Instituut Limburg (NAIL) ons benaderd of wij een tourrit langs monumenten door het Zuid-Limburgse voor hen kunnen organiseren.

Het idee is dat we met ongeveer 20-30 personen een ritje maken door Zuid-Limburg langs een aantal ww2 monumenten waar dan ook iets wordt uitgelegd over het monument.

Tussentijds zullen we een koffie en vlaai stop houden met aan het einde een borrel waarbij wij natuurlijk hartelijk zijn uitgenodigd. Tevens zal er een benzine vergoeding tegenover staan. De route mogen wij als HMCC zelf bepalen en zal ca. 3 uur in beslag nemen. 

Dit zou een mooi moment zijn om onze connecties met NAIL maar ook met de AFCENT te verbeteren. PS! Inschrijfdatum sluit op 15 Juni 2024

 

Aanvangstijd en 📍locatie voor HMCC Old Hickory convoy  en verdere info wordt verstrekt als we genoeg voertuigen bij elkaar kunnen krijgen om dit te organiseren.

Aanmeldingsformulier