First Miles to Liberty
Zuid limburg 80 Jaar bevrijd

12 - 15 september 2024


Van 12 tot en met 15 september 2024 vieren en herdenken we de bevrijding van Zuid-Limburg, die 80 jaar geleden plaatsvond. Gedurende deze gedenkwaardige dagen zullen Amerikaanse veteranen met WWII voertuigen elke dag toerritten maken, beginnend op donderdag in Mesch, gevolgd door vrijdag in Meersen en Valkenburg ( nog niet zeker), zaterdag in Maastricht met in de avond BBQ en Bigband  en tot slot op zondag in Gulpen/Wittem. Voor een avondvullend programma wordt gezorgd, waarbij we samen de bevrijding vieren en de offers herdenken die zijn gebracht voor onze vrijheid. Tevens bestaat de mogelijkheid voor gratis overnachting op het kampement (wordt nog kenbaar gemaakt waar precies) zodat u alle festiviteiten optimaal kunt beleven.

Old Hickory HMCC is uitgenodigd om hieraan deel te nemen en daarom willen we graag als club deelnemen. Een vriendelijk verzoek aan de deelnemers: draag tijdens het evenement bij voorkeur een  militair tenue van de 30e Infantry Division Old Hickory of in ieder geval kleding uit de jaren '40-'45, om zo de sfeer van die tijd te benadrukken en onze dankbaarheid aan de veteranen te tonen.

PAS OP !!! INSCHRIJVEN DIENT ALS VOLGEND TE GEBEUREN:

Men dient zich zelf bij de organisatie in te schrijven en te betalen. Organisatie geeft aan dat dit makkelijker voor hun te regelen is.
SVP aangeven dat je lid bent van HMCC Old hickory.

Dit gaat via volgende link: http://www.libertymaastricht.nl/Zuid-Limburg-80-jaar-bevrijd/Inschrijfformulier-First-Miles-to-Liberty-2024/?fbclid=IwAR12dX_r54CQ_T-rVTDNwi0daoJpWfG4XBT8gnVxoHWlJmmuxgju_F0y1cQ

Dan even hieronder ook in schijven zodat wij als OH weten welke mensen komen en eventueel kunnen organiseren om gezamenlijk naar evenement te rijden vooral voor de mensen die niet blijven overnachten.

🕒 Tijd en 📍locatie voor HMCC Old Hickory convoy wordt van te voren nog bekend gemaakt


Aanmeldingsformulier